en bild

Jag har känt mig så välkommen tillbaka!

En fråga från min tidigare chef om jag kund tänka mig att komma in och arbeta lite extra ledde till att jag återigen jobbar i Praktikertjänst N.Ä.R.A.

Tidigare arbetade jag natt på Handengeriatrikens avdelning 3 under 2,5 år men av olika anledningar så passade det inte mig och jag började därför att titta mig om efter dagarbete. Bland annat som skolsjuksköterska.
 
Efter en fråga om att arbeta timmar på Handengeriatriken och  hoppat in lite då och då under sommaren så är jag nu tillbaka till avdelning 3. Jag kände mig så välkommen tillbaka. Det är så jättebra stämning i arbetsgruppen. Mycket humor som lättar upp stämningen och högt i tak. Vi kan säga åt varandra utan att någon tar illa upp.

 

Nya funktioner och arbetssätt 

Sedan jag arbetade här senast, så har flera funktioner tillkommit. Vårdsamordnare och utskrivningssköterska samt en utökning till 6 vårdlag. Det har frigjort mer tid till patienterna som omvårdnadssköterska. Mycket bättre, och lättsammare att arbeta!
 
När sommaren var slut, och jag kom tillbaka till skolan som skolsköterska, så kände jag att arbetet i skolan inte kändes lika roligt, utvecklande och stimulerande. Jag ville arbeta med mina kollegor på Handen och arbeta med människor, inte bara vända papper. 
 
Du kanske också är den som vill jobba nära kollegorna och patienterna. Våra lediga tjänster hittar du genom länken nedan. Men du kan även kontakta respektive enhetschef för våra olika verksamheter. 

Blocks

Vill du bli en av våra nya kollegor?

Vi vill ligga i topp inom vårdutveckling och undrar om du vill vara med? Våra olika verksamheter däribland ASIH, basal hemsjukvård (kvällar och helger), geriatrik och palliativa vårdavdelningar finner du i stora delar av Stockholms län. Har du frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss: nara.rekrytering@ptj.se

Här hittar du våra lediga tjänster