Boka tid

Besök till Rudans vårdcentral bokas på telefon eller via 1177.se

Våra öppettider är vardagar 08:00 - 17:00 och du når oss via telefon och systemet TeleQ. Det innebär att du kommer till en röstfunktion som ger dig olika val.

Du kan då välja mellan olika val t ex tidsbokning, rådgivning, återbud och receptförnyelse. Även besök till våra psykologer och distriktsköterskemottagning bokas här. Du uppger kontaktuppgifter och blir sedan uppringd av en sjuksköterska.

08 606 40 50

Blocks

Info kring Corona

Om du eller någon i din närhet har feber och luftvägsymptom och behöver vård ringer du oss för konsultation. Vår öppna mottagning är stängd och du måste även boka våra drop-in-tider via telefon 08 606 4050. Vid livshotande tillstånd ringer du 112.

If you need medical advices in other languages you find them on the webbsite 1177.se or call 08 123 680 00.

Mer information / For more information 1177.se

Avbokning av ett vårdbesök mindre än 24 timmar innan besöket på grund av förkylningssymtom bedöms tills vidare som ett giltigt skäl. Vi kommer därmet inte debitera någon avgift. Villkoret är att du som kontaktar mottagningen och meddelar förhinder innan den bokade tiden för besöket.

Ett fåtal tider både till läkare och distriktssköterska finns tillgängliga att boka genom 1177 Vårdguidens e-tjänster. Kom ihåg att du måste få en bekräftelse i via e-tjänsten för att tiden ska vara bokad. Du får meddelande om det när bokning skett.

Här kan du logga in med bank-id