en bild

Rehabilitering

Rehabilitering

Information till våra patienter kring Coronaviruset

För att förhindra smittspridning av nya Coronaviruset, Covid19 ber vi dig som patient att avboka ditt besök om du har symptom som snuva, hosta, huvudvärk eller feber. Vi tar emot ditt återbud dygnet runt via vår telefonsvarare.

You can find medical advises in other languages on the webbsite 1177.se or call 08 123 680 00

För mer info / For more information 1177.se

Rudans Rehab på Handens sjukhus

Hos oss finner du en omfattande rehabiliteringsverksamhet. Våra behandlingar sker beroende på ditt behov individuellt eller i grupp, på mottagning eller i hemmet. Här jobbar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor och dietist.

Vi tror att goda resultat skapas av att se och möta varje individs enskilda behov.

Kombinationen av en utmärkt medicinsk kompetens och nära samarbeten med andra delar inom vården ger effektivitet och trygghet.

Till oss kan alla komma som har behov av rehabilitering efter sjukdom eller skada, oavsett ålder. Ingen remiss krävs.

Det går bra att lämna meddelande om att du vill avboka på vår telefontid, på telefonsvararen eller via 1177.se vårdguidens e-tjänster.

Avbokning av ett vårdbesök mindre än 24 timmar innan besöket på grund av förkylningssymtom bedöms tills vidare som ett giltigt skäl. Vi kommer därmed inte debitera någon avgift. Villkoret är att du som kontaktar mottagningen och meddelar förhinder innan den bokade tiden för besöket.

Kontakta oss vid avbokning

Studenter är en del av vården

Under tiden du vårdas eller är inskriven hos oss kan du också komma att träffa de studenter som har sina verksamhetsförlagda utbildning hos oss.

Klicka här

Ingen remiss krävs till oss.

Du är välkommen att kontakta oss. Ingen remiss krävs till våra att träffa våra arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster eler kiropraktorer. Du kontaktar oss direkt för tid på mottagning. Det gäller även besök i hemmet för Hemrehab. 

Däremot om du är i behov av neuroteamets tjänster behövs remiss från din vårdande enhet. 

Vi är HBTQ-certifierade

Verksamheterna inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. har genomgått utbildningsprocessen för certifiering och arbetar för att kontinuerligt upprätthålla våra medarbetares kompetens. Frågorna som vi som vårdgivare vill vara att med och driva, mot diskriminering och för mångfald, är lika aktuella var man än har sin arbetsplats inom bolaget.

Klicka här