en bild

Tandhygienist till Askersund

Information om arbetsplatsen

Kliniken har funnits sedan 2001 och ligger centralt i mysiga Askersund. Idag är vi två tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist. Vi planerar att anställa ytterligare en tandläkare under året och även utföra implantatkirurgiska behandlingar via specialistkonsult. Vårt patientklientel består av alla åldersgrupper, bla ganska många barn. Många av våra patienter är stammisar sedan länge och kliniken har ett gott rykte. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och jobbar för att ge god vård åt våra härliga patienter. Välkommen till oss!

Adress:
Torgparken 3, Askersund

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga hygienistbehandlingar och profylax på vårt breda patientklientel, kommer du ta hand om en stor del av våra barnundersökningar. En del receptionsarbete såsom att ta betalt efter behandlingar och att boka tider ingår också, då vi i dagsläget inte har någon receptionist.

Kvalifikationer

Svensk tandhygienistlegitimation.
Goda kunskaper i svenska.
Vana av digitala journalsystem.
Meriterande med erfarenhet och intresse av barn- och ungdomstandvård.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill jobba på en liten klinik med familjär stämning, både mellan personalen och med patienterna. Vi är måna om den goda stämningen hos oss, som vi har tack vare att vi alla hjälps åt med arbetet under dagen. Det är viktigt att du delar vår inställning till samarbete.

Tillbaka till Lediga tjänster