en bild

Leg. Sjuksköterska inom psykiatrisk mottagning

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen centralt i Åkersberga med gott om parkeringsplatser intill Kommunhuset där vi har vår mottagning. Restid från Stockholms City tar cirka 30 minuter med Roslagsbanan eller buss. På mottagningen arbetar förutom specialistläkare även psykiatrisköterskor, skötare, psykologer, medicinska sekreterare, psykoterapeuter, samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en trygg arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.
Vi är en grupp engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Adress:
Hackstavägen 22, nb, Åkersberga

Arbetsuppgifter

På vår mottagning som är helt nybyggd och fräsch, kommer du att få jobba med dina egna patienter i stödsamtal och läkemedelshantering. Du kommer också att få samarbeta med dina nya kollegor från olika yrkesgrupper i olika teamkonstellationer kring våra patienter. Hos oss arbetar psykiatrisköterskor och allmänsjuksköterskor, psykologer, läkare, skötare samt fysioterapeut och medicinska sekreterare.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri alt Leg. sjuksköterska med vana av psykiatri.

Personliga egenskaper

Hos oss är du välkommen som du är med det är ju en fördel om du är en glad sammarbetsvillig och flexibel person :) !

Tillbaka till Lediga tjänster