en bild

Specialistläkare till ASIH och palliativ vård

Information om arbetsplatsen

Våra team utgår från Tyresö, Haninge, Tullinge, Nynäshamn och Södertälje. Palliativa avdelningen ligger på Handens sjukhus.
Vårt mål är att patienten alltid ska erhålla vård av högsta kvalitet. Tack vare ett stort förtroende hos våra patienter och beställare växer vår verksamhet.
Just nu har vi behov av dig som vill vara med och ytterligare utveckla vårdkvalitén i ett företag i framkant. Vi är certifierade inom Kvalitet miljö, arbetsmiljö och HBTQ.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom ASIH med helhetsansvar för patienter med komplex sjukdomsbild. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård i hemmet. Vi arbetar på uppdrag av landstinget och du ingår i ett multiprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, kurator och undersköterska.

Kvalifikationer

Specialistläkare inom allmänmedicin, geriatrik, onkologi eller internmedicin, gärna med erfarenhet av palliativ vård. Tilläggsspecialisering inom palliativ medicin är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är erfaren, engagerad, kompetent, noggrann och positiv. Att kunna ge ett trevligt patientbemötande och ha humor är också viktiga egenskaper. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Tillbaka till Lediga tjänster