en bild

Sjuksköterska/Distriktssköterska, Eslöv

Information om arbetsplatsen

En av våra sjuksköterskor ska vara föräldraledig från och med i höst och vi söker därför ersättare för henne.
Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9100 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. Vi har flera specialistmottagningar som livsstils-, diabetes-, BVC- och äldremottagning. Sjuksköterskor och läkare har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer och SSK-gruppen träffar varje månad vår medicinskt ansvariga läkare för handledning av knepiga fall mm. Vi tränar tillsammans på arbetstid varje vecka. Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska/distriktssköterska kommer innefatta mottagning, telefonrådgivning samt bemanning av vår akuta verksamhet. Medicinsk bedömning sker genom telefon, vårt digitala chatt-verktyg Praktikertjänst24 och triagering på plats. Du kommer även att stödja och samarbeta med alla andra yrkesgrupper inom vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av primärvård eller arbete på akutmottagning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av triagering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen samt har en positiv inställning till tvärprofessionellt arbete. Du bör också ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Patientens behov ska stå i centrum för ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster