en bild

Om oss

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB är en stor och viktig aktör inom sjukvården i Region Stockholm. Här kan du hitta våra jobbannonser, hitta kontaktuppgifter till våra enhetschefer men även läsa om hur det är att arbeta med oss.

Om oss

Med anledning av samgåendet mellan Proliva-koncernen och Aleris har Praktikertjänst N.Ä.R.A. ett nytt namn – Aleris Närsjukvård AB. Vi som bolag är representerat i hela region Stockholm och har verksamhet inom bland annat närsjukvård, äldresjukvård, rehabilitering, palliativ slutenvård och ASIH.  

Läs mer om samgåendet och vad det innebär.

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB:s mål är att patienten alltid ska erhålla vård av högsta kvalitet. Vill du vara med och ytterligare utveckla vårdkvaliteten i ett företag i framkant?

Vill du bli vår kollega?

Medarbetare

Vi har ca1200 medarbetare i våra olika verksamheter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. 

Medarbetarskap och medarbetardriven vård

Vi är HBTQ-certifierade

Verksamheterna inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. har genomgått utbildningsprocessen för certifiering och arbetar för att kontinuerligt upprätthålla våra medarbetares kompetens. Frågorna som vi som vårdgivare vill vara att med och driva, mot diskriminering och för mångfald, är lika aktuella var man än har sin arbetsplats inom bolaget.

Klicka här