en bild

Besök av Anna Starbrink

Våra verksamheter på Handens sjukhus besöktes av Liberalerna med Anna Starbrink, hälso- och sjukvårdsregionråd i spetsen. Mycket lovord hur våra medarbetare uttryckte glädje, entusiasm och ett mycket stort engagemang i sitt arbete med patienterna. Något som de verkligen uppskattade och påpekade.

Förutom Anna Starbrink kom även Tobias Hammarberg, Kommunfullmäktige i Haninge, Stig Sandahl, ledamot i hälso- och sjukvårdsnämndens kvalitetsråd samt Reza Zarenoe, ledamot i Locums fastighets- och servicenämnd i Region Stockholm. 

Besöket inleddes med en presentation av Maria Holmberg, VD, Jacob Lagercrantz, Roger Larsson, Carina Sühl-Öberg, Inger Lindkvist, verksamhetschefer för våra verksamheter på Handen.  En dialog kring innehållet i våra vårdavtal och inriktning för framtiden samt hur framtida beslut kan påverka oss som vårdgivare. 

Flera av våra fantastiska medarbetare presenterade sina enheters och verksamhetsområden genom en rundvandring på huset. Besökarna fick ta del av en hel del godbitar, där vårt arbete ligger i framkant i vården.