Nattsjuksköterska till avd. 41 Dalengeriatriken

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi fler nattsjuksköterskor till avdelning 41 på Dalengeriatriken! Avdelningen är en akutgeriatrisk avdelning med 18 vårdplatser där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier och andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt och medelvårdtiden ligger på drygt en vecka.

Nu rekryterar vi fler nattsjuksköterskor då vi har utökat med fyra vårdplatser och öppnat en akutgeriatrisk intagningsenhet. Där skall vi ta emot och bedöma patienter som kommer direkt från hemmet och ha möjlighet till extra övervakning av dem.

Därför söker vi nu dig som intresserad av något nytt vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter när vi startar detta projekt i höst!

Som ett led i detta har vi gjort en nysatsning på nattpersonalen. Vi kan erbjuda bra anställningsvillkor och eftersträvar en tätare sjuksköterskebemanning. Som nattsjuksköterska på avd. 41 arbetar du i ett team bestående av två sjuksköterskor och en undersköterska på 18 vårdplatser.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet som nattsjuksköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med undersköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket betyder att ni kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen. Då det är mycket viktigt för patienten att vi har en helhetsbild över dennes situation läggs stor vikt på ett fungerande teamarbete och samarbetsförmåga.

I det sedvanliga sjuksköterskearbetet så ingår bland annat omvårdnad tillsammans med undersköterskan och läkemedelsadministrering. För att underlätta läkemedelshanteringen så använder vi oss av slutenvårdsdos. Vi använder oss av STELPA för dokumentation med hjälp av surfplattor, läs gärna mer om detta på vår hemsida.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotika- administrering.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska, med minst ett års erfarenhet. För både nyare och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.

Personliga egenskaper

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Övrig information

Dokumentation sker i Take Care.
Vi erbjuder förmåner i form av friskvårdsbidrag och fri läkarvård.
Vi använder oss av bakgrundskontroll.
Det finns möjlighet till hospitering.
Heltidsmåttet på natten är 32,25h/v. Det finns utrymme att diskutera tjänstgöringsgrad (50-100%), ring gärna vid frågor!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, försäljare av jobbannonser och kandidatförmedlingar.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
32,25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-20

Information om tjänsten lämnas av

Stephen Knieling
08-128 15 515

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: stephen.knieling@ptj.se