Tandsköterska Halmstad

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Mottagningen har tre rum, inryms i renoverade, rymliga och ljusa lokaler mitt i Halmstad. Verksamheten är väl inarbetad sedan många år och växer.
Vi är två tandläkare, fyra sköterskor och tandhygienist i två team.

Adress:
Köpmansgatan 1, Halmstad

Arbetsuppgifter

Varierade arbetsuppgifter så som assistans och kliniskt arbete med betoning på delegering, självständigt arbete med profylaxpatienter. Steril och reception med tillhörande administration. Upphandling, delta i kvalitetsarbete osv.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv, ansvarsfull och engagerad person med vana att arbeta kliniskt, eller med stort intresse av att utvecklas i patientarbetet. Kompetensutveckling och handledning kan erbjudas vid behov. God samarbetsförmåga och flexibilitet är oumbärliga egenskaper i en mindre verksamhet som bygger på att alla hjälps åt.

Övrig information

Arbetstiden är 35-40 timmar.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Lena Hansson
035-21 03 97
070-617 52 66

Ansökan

Skickas till: lena.hansson.06@ptj.se