Läkare med kompetens inom sömnmedicin

Stockholm Heart Center AB

Den 4/5 2020 öppnar Stockholm Heart Center en sömnapnémottagning på uppdrag av Region Stockholm. Här finns en unik möjlighet för dig som vill vara med och bygga upp framtidens sömnapnémottagning. Fokus ligger på nya arbetssätt och strukturerade patientflöden i syfte att möjliggöra bättre vård för den stora gruppen sömnapnépatienter.

Information om arbetsplatsen

Stockholm Heart Center är en mottagning inom kardiologi och klinisk fysiologi som finns i ljusa, trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Adress:
Kungsgatan 34, 7 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med övriga personalkategorier ta hand om patienterna på bästa möjliga sätt, utifrån varje yrkesgrupps kompetens och erfarenhet. I arbetsuppgifterna ingår klinisk undersökning, bedömning och ställningstagande till behandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst tre års dokumenterad klinisk erfarenhet inom adekvat specialitet. Dokumenterad klinisk erfarenhet av obstruktiv sömnapné är meriterande och vana att arbeta i journalsystemet Take Care en fördel. God IT-vana ser vi som en självklarhet och du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi vill att du har ett personcentrerat arbetssätt och att du brinner för att hitta rätt lösning för varje enskild patient. Du bör ha god samarbetsförmåga samt vara öppen och positiv, med ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot både kollegor och patienter.

Du är intresserad av att utforska de möjligheter som finns med moderna verktyg och vi ser gärna att du har ett intresse för utvecklingsarbete.

Övrig information

Tjänstgöringsgraden är flexibel där heltid eller deltid kan tillämpas. Tillsättning av tjänst enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-10

Information om tjänsten lämnas av

Gretel Holmström, VD/Verksamhetschef
08-505 21 545

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: gretel.holmstrom@shc.se