Biomedicinsk analytiker

Stockholm Heart Center AB

Den 4/5 2020 öppnar Stockholm Heart Center en sömnapnémottagning på uppdrag av Region Stockholm. Här finns en unik möjlighet för dig som vill vara med och bygga upp framtidens sömnapnémottagning. Fokus ligger på nya arbetssätt och strukturerade patientflöden i syfte att möjliggöra bättre vård för den stora gruppen sömnapnépatienter.

Information om arbetsplatsen

Stockholm Heart Center är en mottagning inom kardiologi och klinisk fysiologi som finns i ljusa, trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Adress:
Kungsgatan 34, 7 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med övriga personalkategorier ta hand om sömnapnépatienter på bästa möjliga sätt utifrån varje yrkesgrupps kompetens och erfarenhet. Du kommer att ingå i den kärngrupp som står för den medicinska grunden på SHC:s sömnapnémottagning.

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av arbete med sömnapnépatienter och behandling med CPAP/APAP/Bilevel och antiapnéskena är meriterande. Vana att arbeta i journalsystemet Take Care samt kvalitetsregistret SESAR är en fördel. God IT-vana ser vi som en självklarhet och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Personliga egenskaper

Du brinner för att arbeta med sömnapnépatienter och är intresserad av att utforska de möjligheter som finns för att hjälpa dem med moderna verktyg och nya arbetssätt. Du har ett personcentrerat förhållningssätt och vill arbeta för att hitta rätt lösning för varje enskild patient.

Vi vill att du har förmågan att arbeta självständigt men även en vilja att tillsammans med kollegorna arbeta för att lösa arbetsdagens uppgifter. Du känner ett ansvar för den gemensamma arbetsmiljön och har en positiv attityd. Du har ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot både kollegor och patienter.

Övrig information

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.
intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-10

Information om tjänsten lämnas av

Lena Granér
08-505 21 543

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: lena.graner@shc.se