Tandsköterska sökes

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandläkarna Annika Karlsson och Johnny Astbäck med team söker vikarie för vår tandsköterska Jessica som kommer är mammaledig. Vi är en modern, centralt belägen gruppraktik i Uppsala som bedriver allmän och specialisttandvård.
Vi arbetar sologroup med öppettider 7-19.
Omfattning ca 35-38 timmar i veckan.
Stor hänsyn tages till personlig lämplighet, men goda kunskaper i protetisk, kirurgi, lokalanestesi, profylax och datorvana är meriterande.

Adress:
Klostergatan 1, Uppsala

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter med inslag av delegering efter intresse och önskemål.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, flytande i svenska i tal och skrift.
Kunskap i protetik och kirurgi betraktas som meriterande men är inget krav. Likaså sätts värde på kunskap inom profylax, lokalanestesi och datorvana. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet och förmåga att arbeta i team.

Personliga egenskaper

Ansvarstagande samt en positiv inställning till sitt arbete, patienterna och sina arbetskamrater är egenskaper vi värdesätter.
Du måste kunna jobba morgon och kvällstider då våra öppettider är 7-19 må-to.

Övrig information

Vikariat med möjlighet till förlängning.
Klinikens öppettider; Må-To 7-19. Fr 7-16.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Tom våren 2021 med chans till förlängning
Arbetstid per vecka:
38 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Linda Tukler
018-13 70 80
Johnny Astbäck
076-390 63 63
018-13 70 80

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: johnny.astback@ptj.se