Tandsköterska på deltid, Danderyd

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här på Danakliniken arbetar idag flera specialisttandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och en receptionist. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandsköterska tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi är både intresserad av dig som är i början av karriären eller dig som har mångårig erfarenhet. Det viktiga är att du sätter patienten i fokus, ger god service, ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling där våra värdeord är: Omtanke, nytanke och professionalism. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Adress:
Mörby Centrum plan 5, Danderyd

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter där du bland annat har en assisterande roll och sterilarbete.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeexamen
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav.

Övrig information

Hos oss får du givetvis friskvårdsbidrag som du kan utnyttja fullt ut redan första året. Du blir del av ett glatt gäng som har kul ihop. Arbetstiden avser 16-20 timmar/vecka.

Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-12-19

Information om tjänsten lämnas av

Eva Karlson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: steffanie.larsen@ptj.se