Tandhygienist till Centralplan Tandvård Alvesta

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är stolta över att många patienter söker sig till vår klinik. Vår vision är att ge god tandvård i lugn och trygg miljö och att vara en arbetsplats med omtanke och glädje. Vi lägger stor vikt vid ett varmt, engagerat bemötande och god trivsel på arbetsplatsen. Vi bryr oss om varandra och våra patienter. På mottagningen arbetar två tandläkare och tre tandsköterskor.

Adress:
Centralplan 1, Alvesta

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistsuppgifter såsom undersökningar, parodbehandlingar, stödbehandlingar samt väldigt nära samarbete med våra tandläkare. Arbetstid enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Examinerad tandhygienist.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som finner glädje i ditt arbete och som bryr dig om dina patienter och arbetskamrater. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är engagerad. Du är vänlig och positiv och bra på att samarbeta.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid mellan 20-30 timmar /vecka. Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-10

Information om tjänsten lämnas av

Nima Naser
076-024 73 45
0472-105 20

Ansökan

Skickas till: nima.naser@ptj.se