Sjuksköterska till Dalengeriatriken, Stockholm

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Avdelning 42 är en akutgeriatrisk avdelning med 24 vårdplatser, där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier och andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt och medelvårdtiden ligger på drygt en vecka.

För att underlätta läkemedelshanteringen och dokumentation så använder vi oss av slutenvårdsdos och surfplattor (STELPA).

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande och utvecklande arbete där du får möta människor i många olika situationer.

Arbetet som sjuksköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med undersköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket innebär att ni kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Vi har en koordinator på heltid som sköter all social planering för våra patienter och ansvarar för all kontakt med primärvård och kommun.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet men även nyexaminerade sjuksköterskor är välkomna att söka. Alla sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att samarbeta.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Övrig information

Dokumentation sker i Take Care och Webcare.

Vi erbjuder förmåner i form av friskvårdsbidrag och fri läkarvård.
Vi använder oss av bakgrundskontroll och sex månaders provanställning vid alla nyanställningar.

Det finns möjlighet till hospitering.

Helgtjänstgöring 4 helger på 10 veckor ingår.
Heltid motsvarar 37 timmar/vecka. Det finns utrymme att diskutera tjänstgöringsgrad (50-100%), ring gärna vid frågor!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
37 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Rabar Ali
072-002 12 19

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: rabar.ali@ptj.se