Sjuksköterska till vårdcentral i framkant

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en havsnära vårdcentral där du på sommaren kan äta din lunch på bryggan. ”Morgondagens primärvård redan idag” är vår vision. Vi är en populär och stor vårdcentral med många ca 17 200 listade. Tillsammans är vi nästan 70 personer som vill ge våra listade personlig service och leverera vård av hög kvalité. Vi är en vårdcentral i framkant och jobbar nu på bred front för att de flesta patienter ska kunna nå oss allra bäst via vår digitala tjänst ptj24. Vi utvecklar också våra arbetsteam för att patienterna ska få en god kvalité på sin vård och att vi kan lösa ärenden bättre tillsammans istället för var för sig.
Vi månar om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vi vill erbjuda dig en attraktiv arbetsplats med ett hållbart och utvecklande arbetssätt.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är varierat och mångfacetterat. I primärvården möter vi alla typer av ohälsa.
Vi möter, bedömer och triagerar patienter på olika sätt. Mer och mer sker via digitala kontakter allt mindre via telefonrådgivning. Som stöd i bedömningarna har man tillgång till erfarna kollegor, ett medicinskt team och ett digitalt rådgivningsstöd RGS.
Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning.
Det finns också en mängd olika spetsfunktioner som man sedan kan fördjupa sin kunskap och kompetens runt.
Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Det är bonus med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Det är en fördel om du har erfarenhet av eller är extra nyfiken på astma/KOL.
Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av hög kvalité och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt. Du gillar att samarbeta med egen och andra yrkeskategorier.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Låter detta intressant? Du är varmt välkommen att hospitera hos oss för att lära känna oss och vår verksamhet lite bättre.
Vi tillämpar alltid provanställning 6 månader som sedan blir en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras men vi ser helst att du vill arbeta heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-12-20

Information om tjänsten lämnas av

Annika Bergvall
072-200 77 37

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: annika.bergvall@ptj.se