Tandsköterska till Vinslövs Tandvård

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Trevlig familjär praktik i Vinslöv, nära tågstationen, med bra transportmöjligheter. Vi behöver utöka personalstyrkan med en tandsköterska till, p.g.a. stort patientantal. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med provanställning.

Adress:
Stora Torggatan 1, Vinslöv

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i receptionen, sterilen, samt assistans. Annat delegerat arbete tillkommer senare, allteftersom vi känner varandra och utvecklar oss till en bra och sammansvetsat team.
Vi söker dig som är stabil och vill jobba och utvecklas med oss i många år framåt.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning.
Oavsett om du är ny eller erfaren tandsköterska, är du välkommen med din ansökan.
Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt god datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lojal, ansvarstagande och flexibel.
Respekt, lyhördhet och service är några av egenskaper som vi värdesätter högt, stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Ej rökare.

Övrig information

Av praktiska skäl, är det bra om du bor i närheten, inom lättpendlat avstånd.
Fast månadslön, enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Heltid, Tillsvidare,med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-12-20

Information om tjänsten lämnas av

Angel Strandenbring

Ansökan

Skickas till: angel.strandenbring@ptj.se