Tandsköterska i Göteborg

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu efter en tandsköterska då en av våra duktiga medarbetare slutar. Mottagningen består idag av 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor. Vi behandlar främst vuxen patienter men även en andel barn och ungdomar. Vi utför all typ av allmäntandvård och även implantatbehandlingar. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år och i nuvarande regi sedan 2002. Vi har en stor patienttillströmning av nya och gamla patienter vilket ställer krav på flexibilitet och god servicekänsla. Vi arbetar med Addera-konceptet och vi strävar efter att jobbar delegerat för att alla ska få jobba på toppen av sin kompetens. Mottagningen är naturligtvis helt digitaliserad med röntgen, OPG och digital scanner för avtryckstagning.

Adress:
Mariagatan 11 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande tandsköterskearbete så som assistera, röntgentagning, sterilarbete och viss administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Svensk tandsköterskeutbildning. Behärska svenska i både tal och skrift. Bra om du har viss datakunskap men behöver ej vara programmerare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt i din personlighet och värdesätter egenskaper som noggrann, social och gillar att jobba i team. Naturligtvis ser vi att du är stresstålig och kan ta ett tag om och när det behövs.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-20

Information om tjänsten lämnas av

Johan Nislander
031-14 95 90

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: johan.nislander@ptj.se