KBT-terapeut sökes

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Centrum hittar du mitt i centrala Skövde mellan Kyrkparken och Resecentrum. Vi har cirka 8500 listade patienter. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst AB.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete och en härlig samling medarbetare.
Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet.

Adress:
Stationsgatan 10, Skövde

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att möta och skapa ett förtroende med patienter med olika former av psykisk ohälsa, t.ex. kristillstånd, depressioner, ångest och stressrelaterade problem.
Som terapeut har du dagligen ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier på mottagningen och du har ansvar för mottagningen för psykisk ohälsa tillsammans med ditt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, psykiatrisjuksköterska eller med annan likvärdig utbildning. Du har minst en grundläggande utbildning i psykoterapi/KBT steg 1. Du behöver ha god vana av terapeutiskt behandlingsarbete och känna dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och lyckas i rollen är du professionell och har förmåga att skapa förtroende hos våra patienter. Du agerar självständigt och trivs med eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta.
Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med stora krav på professionellt ansvar, god social förmåga, gott bemötande och flexibilitet.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2020-02-29

Information om tjänsten lämnas av

Anna Ågärd
0500-38 18 50

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: anna.maria.agard@ptj.se