Skötare sökes till Danderyd psykosmottagning

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Information om arbetsplatsen

Danderyds Psykosmottagning är en öppenvårdsmottagning som vänder sig till personer över 18 år som har en psykossjukdom och/eller neuropsykiatrisk diagnos och är bosatta i Danderyd eller Vaxholms kommun.
I vårt team finns Case Manager/skötare, kurator, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog och sjuksköterska. Enheten erbjuder öppenvårdskontakt och vid behov inläggning inom heldygnsvården på Danderyds sjukhus.
Vi arbetar i team och det är av stor vikt att du gillar att samarbeta både med övrig personal, patienter och deras anhöriga.
Vi har en hög tillgänglighet, ett flexibelt arbetssätt och nära samarbete med heldygnsvården som är belägen på Danderyds sjukhus.
Vår mottagning är samlokaliserad med Lotsa (team för nyinsjuknade i psykos). Danderyd psykos och Lotsa har ett nära samarbete och delar både lokaler och enhetschef.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Fotledsvägen 5, Danderyds sjukh, Danderyd

Arbetsuppgifter

Du har uppdraget som fast vårdkontakt för ett antal egna patienter där du svarar för samordning av vård- och behandlingsinsatser och samverkan med vårdgrannar. Övriga insatser kan beroende på förkunskaper och intresse röra sig om familj- och nätverksarbete, gruppinsatser och hälsoarbete.

Du arbetar både enskilt och i team kring patienterna.
I dina arbetsuppgifter ingår patientbesök både på mottagningen och i hemmet.

Kvalifikationer

Du är utbildad skötare med Case Manager-utbildning eller gedigen erfarenhet av arbete inom psykosvården.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med psykoedukation eller hälsoinsatser i grupp.
B-körkort är en merit.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din profession med god förmåga till självständigt arbete samt är bra på att samarbeta med andra professioner. Vi vill att du är bra på att kommunicera samt att du självständigt och flexibelt kan planera ditt arbete.

Du arbetar mot ett ekonomiskt mål och ser det som en positiv utmaning att lägga upp ditt arbete efter de krav som ställs. Vi vill även att du är intresserad att vara med och driva utvecklings- och förbättringsarbete.

Då teamets arbetssätt präglas av flexibilitet och kollegial hjälpsamhet värdesätter vi god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Övrig information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Sysselsättningsgraden är 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningarna behandlas löpande.

Generös flextidsram och friskvårdsbidrag.
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-06

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Brunius
08-128 89 500

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: asa.brunius@ptj.se