Leg. Sjuksköterska till ASIH Nynäshamn

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu sjuksköterska till vårt fina ASIH-team i sjönära Nynäshamn. Du kommer arbeta i ett interprofessionellt team med palliativ vård. Vi vårdar även multisjuka äldre samt patienter med kurativ intention i hemmiljö. Arbetet sker utifrån personcentrerad vård och vi är måna om att vården utförs i samråd med patient och närstående. Ett flexibelt arbete där du som sjuksköterska kan arbeta mycket självständigt.
Vi är certifierade inom miljö, arbetsmiljö, kvalitet och HBTQ.
Arbetsplatsen är belägen centralt i Nynäshamns centrum. Nära pendeltåg och bussar.
Är du den vi söker?

Adress:
Lövlundsvägen 3, Nynäshamn

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den palliativa och specialiserade hemsjukvården. Vi dokumenterar i Take Care och planerar i Mobil Klinik. Vi använder oss av IPad och dokumenterar tillsammans med patient för ökad delaktighet.
Dag/kvälls och helgtjänstgöring.
Tjänsten motsvarar 100 %, eller deltid för den som önskar. Veckoarbetstid 37 timmar/vecka.
Vi arbetar efter ett fast 12 veckors schema. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka sin arbetstid.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta erfarenheter är meriterande.
Vi söker dig som är trygg som person, tycker om att arbeta självständigt, tar eget ansvar och kan samarbeta i vårt interprofessionella team.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort engagemang och intresse för det personcentrerade förhållningssättet för att möta patienter och närståendes behov. Vi söker dig som är lösningsorienterad, empatisk och flexibel. Viktigt är att du bidrar till att bevara det positiva arbetsklimat vi har i arbetsgruppen. Vi tycker att det är viktigt att stötta varandra och ha roligt tillsammans på arbetet.

Övrig information

Observera att heltidsmåttet hos oss är 37 timmar/vecka. Finns även möjlighet till timanställning.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har utgått.

Vi önskar vänligt men bestämt att annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Linda Holmer
08-606 41 54
070-337 50 56

Ansökan

Skickas till: linda.holmer@ptj.se