Fysioterapeut/Sjukgymnast, Karlstad

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kasernhöjden öppnades i november 2015. Vi har i dagsläget ca 7500 patienter och ca 25 medarbetare varav hittills 2 fysioterapeuttjänster.Vårt patientantal fortsätter att växa.Våra fysioterapeuter jobbar med funktionsbedömnignar,rådigiving,samt förebyggande insatser men också med anpassad handledd träning och gruppverksamheter.

Adress:
Infanterigatan 35, Karlstad

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en sjukgymnast i primärvården:funktionsbedömnignar, rådgivning, förebyggande insatser men också anpassad handledd träning och gruppverksamhet samt utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård samt vidareutbildning t ex behandling av långavarig smärta, stress/psykosomatik, ortopedmedicin mm.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på flexibilitet,kreativitet god arbestförmåga samt att du tycker om att jobba i grupp.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Karin Körgesaar
010-173 15 61177

Ansökan

Skickas till: karin.korgesaar@ptj.se