Arbetsterapeut sökes till PTJ psykiatri på DS

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag inom Praktikertjänst som är Sveriges största privata koncern inom hälso- och sjukvård och tandvård.

Information om arbetsplatsen

Tjänsten är förlagd på Danderyds sjukhus, med placering på Lotsa och Danderyd psykos mottagning.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Fotledsvägen 5, Danderyds sjukh, Danderyd

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag kommer att vara att ta emot öppenvårdspatienter på Lotsa och Danderyd psykosmottagning samt utföra funktionsbedömningar etc. på patienter som är inlagda på någon av våra heldygnsvårdsmottagningar (avd 150 och avd 151). Det är ett omväxlande arbete där du får möta patienter inom både allmänpsykiatrisk vård och psykosvård.
Som arbetsterapeut hos oss kommer du bland annat att:
• utreda och bedöma funktionsförmåga och aktivitetsförmåga
• arbeta med insatser för att höja patientens aktivitets/funktionsförmåga
• bistå patienterna med att skapa struktur, leda gruppbehandling ect.
• ansvara för utprovning och förskrivning av hjälpmedel
I arbetsuppgifterna ingår både hemrehabilitering och mottagningsbesök samt bedömningar av inneliggande patienter.
I det dagliga arbetet ingår samverkan med övriga yrkeskategorier på enheten och med våra vårdgrannar. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från psykiatrisk öppenvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet

Personliga egenskaper

Du är trygg i din profession med god förmåga till självständigt arbete samt är bra på att samarbeta med andra professioner. Vi vill att du är bra på att kommunicera samt att du självständigt och flexibelt kan planera ditt arbete. Du arbetar mot ett ekonomiskt mål och ser det som en positiv utmaning att lägga upp ditt arbete efter de krav som ställs. Vi vill även att du är intresserad att vara med och driva utvecklings- och förbättringsarbete.

Övrig information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Sysselsättningsgraden är 100% och tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökningarna behandlas löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-06

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Brunius
08-128 89 550

Ansökan

Skickas till: asa.brunius@ptj.se