Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandsköterska på deltid/heltid då en av våra nuvarande kollegor till våren kommer att gå i pension. Vi hoppas då att kunna ersätta henne med en lika glad, positiv och inspirerande person.

Sanei Tandvårdsteam är ett erfaret, positivt och framåtsträvande team som arbetar med allt inom tandvården, dock med specialintresse för implantologi, både inom kirurgi och protetik.

Adress:
Stationsgatan 11, Ytterby

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandsköterska på deltid - 30-40 timmar/v, dvs 75-100% tjänstgöringsgrad. Möjlighet till ökning av tjänstgöringsgrad i framtid finns (från deltid till heltid) .

Huvudsakliga arbetsuppgifter är assistans av tandläkare men parallellt med patientbehandlingar förekommer även arbetsuppgifter som receptions- och sterilarbete m.m.

Kvalifikationer

Tandsköterska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anser vi att du är rätt person för oss är vi villiga att bistå med kurser/utbildningar samt en inledande handledning så att du smidigare "kommer in i jobbet".

Har du arbetat med Opus Dental journalsystem är detta en fördel.

Ytterligare en merit är om du har kirurgisk erfarenhet, särskilt med inriktning på dentala implantat.

Personliga egenskaper

Uppskattade egenskaper hos dig är att du är flexibel, glad, positiv, serviceinriktad och målmedveten.

Övrig information

Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Nima Sanei
0303-918 18
076-235 77 71

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: nima.sanei@ptj.se