Tandhygienist

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi finns på Västra Vägen 9D i Solna med närmaste busshållplats Solna Stadshus samt en kort promenad från tunnelbanestation/tvärbanestation Solna Centrum/Solna Station.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Vänligen bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Är du intresserad?
Kontakta gärna verksamhetsansvarig Kicki Papathanassiadou, tel. 08-82 77 33, e-post rudvikenstandklinik@ptj.se

Välkommen med din ansökan senast den 15/12 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen!

Adress:
Västra Vägen 9 D, Solna

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss ska du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och är nöjd med ditt yrkesval. Du håller hög kvalité på det odontologiska arbetet, kan tandvårdens regelverk och har ett ekonomiskt tänk.

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsorienterad, har ett gott bemötande och vill samarbeta med andra. För dig är det självklart att vara engagerad och bidra till klinikens utveckling.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Kiriaki Elisabeth Papathanassiadou
08-82 77 33

Ansökan

Skickas till: rudvikenstandklinik@ptj.se