Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vår rymliga och ljusa klinik har funnits på plats sedan 2002 och ligger centralt i Farsta centrum. Vårt team består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Nu söker vi en tandsköterska till.

Kliniken har ett rymligt och välkomnande väntrum, tre inredda behandlingsrum samt omklädningsrum och kontor. Det finns ett ljust och fräscht kök som har gott om plats för luncher och möten.

Vi använder oss av Praktikertjänsts egna journalsystem Frenda.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Farstagången 24, Farsta

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med tandsköterska Christina jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans och sterilarbete. Du kommer också att jobba i receptionen med bland annat tidsbokning och kallelser. Tanken är att vi ska jobba delegerat på två rum och att ni växelvis assisterar och jobbar i receptionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med några års erfarenhet. Det är en fördel om du tidigare har jobbat delegerat. Du kommer att själv ansvara för vissa områden.

Det är meriterande om du har goda datorkunskaper och är nyfiken på att lära dig nya saker. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Gott humör och lätt till skratt, det gör arbetsdagen lättare.
Då vi jobbar nära varandra ser vi gärna att du är positiv, öppen och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är ödmjuk och empatiskt i ditt bemötande av patienterna.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning, 32-35 timmar per vecka. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Praktikertjänst följer kollektivavtalet och vi har ett friskvårdsbidrag på 5000 kr/år.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
34 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-02-29

Information om tjänsten lämnas av

Katarina McKnight

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: katarina.mc.knight@ptj.se