Sjuksköterska

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Avd 52 är en akutgeriatrik avdelning med dygnet runt-intag. Till oss remitteras patienter från akuten, ambulansen, slutenvården, hemmet (primärvården) och SäBo. Vanliga förekommande diagnoser är infektion, KOL, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes mm

För att ge den bästa vården arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut, samt vid behov dietist, logoped och kurator. Alla vardagliga aktiviteter på avdelningen ingår i patientens mobilisering.

Vi dokumenterar i TakeCare och använder oss av Stelpa (dokumentation i iPad som kopplas till TakeCare).
Vi har 24 vårdplatser och en medelvårdtid på ca en vecka.

Vi är stolta över vår gemenskap på avdelningen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och ett gott samarbete i ett glatt gäng.

Vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdsbidrag, personalgym som kan utnyttjas via friskvårdsbidraget samt flertalet andra friskvårdsaktiviteter.

Vi behöver nu stärka upp vår personalgrupp med ytterligare en sjuksköterska.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen innebär att i team med undersköterska, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut planera och utföra omvårdnad.
I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom; omvårdnad, rond, teamkonferens, läkemedelsadministrering (där vi använder oss av slutenvårdsdos), dokumentation samt medicintekniska uppgifter som PVK-hantering, KAD-sättning, läkemedelsinfusioner mm.

Vi har en koordinator på heltid som sköter all social planering för våra patienter och ansvarar för all kontakt med primärvård och kommun.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska med intresse för patientnära vård.

Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har lätt att samarbeta och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tillträde 200101 eller enligt överenskommelse

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Vårdförbundets representant på arbetsplatsen: Julia Turner, 08-128 155 52.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
37,00 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Lena Karbing
070-168 41 43

Ansökan

Skickas till: lena.karbing@ptj.se