Distrikssköterska med diabeteskompetens

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Odensvi Vårdcentral är en vårdcentral i utkanten av Västerås tätort. Här finns 6 fasta specialistläkare, distriktssköterskor, barnsköterskor, barnmorskor, psykoterapeut, fysioterapeuter, undersköterskor och sekreterare.
På läkarsidan är vi 4 nya specialister varav 3 st tillsammans driver vårdcentralen. Övrig bemanning har över tiden varit relativt stabil.

Adress:
Odensviplatsen 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Telefonrådgivning med triage och tidsbokning
Allmän distriktssköterskemottagning
Diabetesmottagning, registrering, kallelse.
Ingå i Diabetesgrupp för planering och styrning

Kvalifikationer

Distriktssjuksköterska
Utbildning till diabetessköterska eller liknande kompetens genom kurs/erfarenhet

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är ansvarstagande, självständig med erfarenhet av att jobba aktivt med ovanstående uppgifter. Du behöver ha förmåga att arbeta effektivt, och vara med att utveckla våra rutiner

Övrig information

Vi tillämpar kontinuerligt arbete med anställningen och kommer ej säkert att invänta sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-12-20

Information om tjänsten lämnas av

Jasmina Kujundzic
073-736 52 79
Reka Velle
070-347 07 19

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: jasmina.zlatarac.kujundzic@ptj.se