Specialistläkare

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Hos oss får du den stora mottagningens fördelar med omväxlande arbetsuppgifter och många rutinerade och engagerade kollegor och medarbetare, välfungerande samtalsmottagning, rehabenhet och BVC. Samtidigt värnar vi om närhet och enkelhet i beslutsvägar och arbetssätt. Här hittar du öppna dörrar till arbetskamrater och ledning och en ständig utveckling av verksamheten för våra patienters bästa.

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Vi söker en specialist inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin. Tjänsten innefattar sedvanligt mottagningsarbete, handledning, ev rondning av våra boenden och kontakter med hemsjukvården.
Vi uppmuntrar kontinuerlig vidareutbildning.

Kvalifikationer

Specialistkompetens i allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin.
Talar och skriver mycket god svenska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och referenser.

Personliga egenskaper

För att vi ska trivas med varandra, tycker du om samarbete med all personal och har ett intresse för vidareutveckling av verksamheten och handledning av våra många läkare under vidareutbildning. Vi värdesätter förstås dina goda medicinska kunskaper och vilja att utveckla även dessa.

Övrig information

Vi erbjuder en heltidstjänst, men kan vara intresserade även av deltid på minst 60%.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Vi undanber oss kontakt med bemanningsföretag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Kjell Nilsson
070-264 50 99
Gunilla Victor
076-209 12 28

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: kjell.nilsson.40@ptj.se