Medicinsk sekreterare Praktikertjänst psykiatri

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB som är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Praktikertjänst Psykiatri består av ett 20-tal enheter i Nordöstra Stockholm och Järvaområdet som innefattar öppenvårdsmottagningar, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Praktikertjänst Psykiatri erbjuder patienten och dess närstående hög tillgänglighet och delaktighet, professionellt och personligt bemötande. Personcentrerad och evidensbaserad vård är i fokus. Vi värnar om att ta tillvara på och stärka personalens engagemang och kompetens och att göra patienterna delaktiga i sin egen vård.

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår mottagning som ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, administratörer, medicinska sekreterare samt enhetschef.

Adress:
Stjärnvägen 2, nb, Lidingö

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är omväxlande med arbetsuppgifter som journaldokumentation, KVÅ-registrering, bokningar, telefon, reception, kassa samt andra förekommande administrativa uppgifter. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för det vårdadministrativa arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och har god datorvana. Meriterande är kunskaper i Take Care journalsystem samt tidigare erfarenhet av KVÅ-registering.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper så som god känsla för service, ansvar och noggrannhet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska kunna ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och kunna ge våra patienter och medarbetare bra service och ett gott bemötande.

Övrig information

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Ett år, med god chans till förlängning.
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2020-03-01
Sista ansökningsdag:
2020-01-10

Information om tjänsten lämnas av

Carina Strand
08-128 89 300

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: carina.strand@ptj.se