ALLMÄN SPECIALISTLÄKARE

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har drygt 40 000invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård och Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköping är en lugn och trygg kommun med välfungerande barnomsorg, skola och gymnasium.
Vår vårdcentral är den enda som drivs i privat regi-Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt. Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9500 med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.

Adress:
Fabriksgatan 4, Lidköping

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral, en del av läkarna rondar även de äldreboenden som är knutna till oss, idag tre stycken. Vi dokumenterar i CGM journal 3 ch arbetar efter REK-listan.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Allmän specialist

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har god framförhållning och förmåga att prioritera.
Vi ser gärna att du är en person som flexibel har god samarbetsförmåga och bidrar till en god arbetsmiljö.

Övrig information

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Per-Anders Björk
0510-48 88 00
Lisbeth Djup Larsson
079-347 45 23
0510-48 88 10

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: www.hamnstadensvc@ptj.se