Specialist i allmänmedicin/delägare

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Är du specialist i allmänmedicin? Vill du bli delägare och samtidigt omfattas av ekonomiskt trygghet?

Praktikertjänsts koncept är unikt och detta är en karriärmöjlighet som sällan dyker upp. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Cityakuten vårdcentral är belägen mitt i city, ett stenkast från Hötorget och promenadavstånd från T-centralen.
Vi har i dagsläget 10 000 listade patienter. Här arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare och underläkare tillsammans med distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och ett psykosocialt team.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Apelbergsgatan 48, Stockholm

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer framförallt arbeta med planerade mottagningsbesök, drop-in och ev. hemsjukvård.
Som delägare i verksamheten har du frihet att leda och påverka verksamheten. Tillsammans med övriga delägare beslutar och ansvarar ni för kvalitet, ekonomi, personal och den dagliga driften av mottagningen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du har intresse för handledning av AT- och ST-läkare.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker en prestigelös och god lagspelare som är noggrann, reflexiv och trygg som person och i rollen som läkare.
Vi söker dig som har en hög social kompetens, är lyhörd, patientfokuserad och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat.

Övrig information

Heltid.
Urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40,00 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-15

Information om tjänsten lämnas av

Jakob Nowakowski
08-128 55 600
Soar Maronesi
08-128 55 600

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: soar.maronesi@ptj.se