Tandhygienist sökes, Visby

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Privatklinik i Visby. Just nu är vi en tandläkare, två tandsköterskor på kliniken. Vi vill gärna ha en tandhygienist på plats, som vi tills nu alltid haft. Vi har tre behandlingsrum. Verksamheten har funnits i över 30 år. Ny kostnadställeansvarig tog över för ca 6 mån sedan, (jag har arbetat på kliniken i snart 7år) den tidigare klinikansvarige gick i pension.

Adress:
Adelsgatan 13, Visby

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi som ett team för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård i en trygg och avslappnad miljö. Vår målsättning är att samarbeta som ett lag för att skapa en trivsam och rolig arbetsmiljö. Vi arbetar nära varandra, är samspelta och tycker om att ha roligt tillsammans på jobbet. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Trygghet och utveckling är väldigt viktigt för oss och vi kommer att se till att du får det som vår nya kollega.

Kvalifikationer

Nu söker vi en ambitiös, socialt begåvad tandhygienist. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi värdesätter även skickligt bemötande där patienten är i centrum. varierande arbetsuppgifter som parodontal behandling, profylax på såväl barn som vuxna, undersökningar individuellt samt viss akutvård såsom komfortbehandlingar.

Personliga egenskaper

Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen som klinikens utveckling. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Du är en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta.

Övrig information

Det är även önskvärt med erfarenhet och allmänna IT-kunskaper då vi har ett datoriserat journalsystem, Frenda som kräver kompetens gällande detta. Är du en glad och driven person med idéer och vill utvecklas i ditt yrke får du gärna höra av dig till oss. Våra krav: Svensk tandhygienist leg, behärska svenska i tal o skrift. Önskemål:Självgående lagspelare som tycker om frihet under ansvar. Omfattning:enligt överenskomelse

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
tillsvidare
Arbetstid per vecka:
34,00 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2020-03-03

Information om tjänsten lämnas av

Towa Hammarlund
073-573 75 32
Linda Silfvergren

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: towa.hammarlund@ptj.se