Erfaren, duktig tandhygienist sökes

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är 10 medarbetare på en helt nyrenoverad klinik i centrala Västerås. På kliniken finns två allmäntandläkare och tre specialister inom parodontologi, endodonti och protetik.
Vi är kliniken för dig som gillar och kan leverera högsta kvalité.

Adress:
Norra Källgatan 17, Västerås

Arbetsuppgifter

All tandvård inom tandhygienistens kompetensområde. God erfarenhet av parodbehandlingar och att kunna få lyckade resultat med friska och nöjda patienter på utförda behandlingar.

Kvalifikationer

Leg tandhygienist.

Personliga egenskaper

Trevlig, glad, utåtriktad, entusiastisk och lätt för att lära nytt.

Övrig information

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2020-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Magnus Törnell
021-18 46 00
Peter Stenmark
021-18 58 00

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: magnus.tornell@ptj.se