ST-läkare allmänmedicin

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vår arbetsplats karaktäriseras av värme, omtanke, humor och att vi arbetar nära varandra. Vi har ett lärande förhållningssätt och utvecklas ständigt mot förbättrad kvalitet i vårt omhändertagande av patienter.

Adress:
Snapperupsgatan 12, Malmö

Arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare en ST-läkare i allmänmedicin. Vi är fullbemannade och vill expandera. Du kommer ta del av vårdcentralens allas upptänkliga uppgifter

Kvalifikationer

Leg läkare alt att du är i slutet av din AT. Man kan också tänka sig "konverterings-ST" fr annan specialitet och i dylikt fall kan lönen väs bevaras på specialistnivå.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid att du passar in i gruppen, att du tar ansvar och är konstruktiv.

Mottagningen karaktäriseras av mycket samarbete mellan alla yrkeskategorier varför god samarbetsförmåga är av största vikt

Övrig information

kontakt med rekryteringsfirmor etc undanbes.

Vid frågor ring gärna på mobilnummer i annonsen

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-19

Information om tjänsten lämnas av

Mats Bjurgren
070-840 57 59

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: mats.bjurgren@ptj.se