Sjuksköterska ASIH Sollentuna

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vi finns i fina lokaler nära Sollentuna centrum med goda kommunikationer och söker nu ny kollega till vårt trivsamma arbetslag. Teamet har hög kompetens med lång erfarenhet. Som nyanställd får du en god introduktion. Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal.

Adress:
Turebergsvägen 5, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Vård av ASIH patienter i deras hem. Arbetet är flexibelt och som sjuksköterska arbetar du självständigt. Vi arbetar med personcentrerad vård och du kommer att arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insatser i hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna specialistsjuksköterska inom palliativ vård, onkologi eller distrikt sköterska. Erfarenhet från liknande vård är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du tycker om att jobba i team och i nära samarbete med patient och närstående. Du tycker om att arbeta tillsammans med olika professioner.
Vi trivs att jobba tillsammans och tycker det är viktigt att stötta varandra och ha roligt tillsammans på arbetet.
Att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke är för oss en självklarhet.

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande. Anställningsgrad kan diskuteras. Det finns också möjlighet till timanställning.
Dag/kvällstjänstgöring och helg, önskeschema planeras i Medvind. Flexibel tjänstgöringsgrad. Vi dokumenterar i Take Care och använder oss av planeringsverktyget Mobil Klinik.

Intervjuer sker fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


OBS! Företag ombedes vänligt men bestämt att inte ta kontakt.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
37 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Anette Nilsson
08-586 21 033

Ansökan

Skickas till: anette.nilsson@ptj.se