Tandsköterska Torsby

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Här jobbar ett team bestående av två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi söker härmed en tandsköterska då en av våra tandsköterskor ska vara föräldraledig till våren. Vi arbetar enligt Praktikertjänsts Adderakoncept. Kliniken har tre behandlingsrum. Vi bedriver både barn- och vuxentandvård. Mottagningen har FRENDA och digital röntgen.
I alla våra möten med patient har vi som målsättning att visa respekt, värme, lyhördhet och serviceanda.
Vårt engagemang är för patientens bästa.

Adress: Järnvägsgatan 4, 68530 TORSBY

Adress:
Järnvägsgatan 4, Torsby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom allmäntandvården som assistans av tandläkare parallellt med patientbehandlingar, sterilarbete, tidbokningar och reception.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en glad och positiv inställning mot dina arbetskamrater och patienter och som vill vara en del i ett team där alla hjälps åt.

Övrig information

Heltid är ett önskemål, men deltid kan diskuteras.
Intervjuer kommer hållas fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
12 mån med ev. förlängning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2020-03-02
Sista ansökningsdag:
2019-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Age Tarum
0560-712 30
076-830 21 06

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: age.tarum@ptj.se