Tandhygienist Halmstad

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Modern tandläkarmottagning i centrala Halmstad. Vi arbetar på en gruppraktik i tre team bestående av en tandläkare, två sköterskor och en tandhygienist. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år med välmotiverade patienter och god tillströmning av nya. Vi arbetar delegerat på två rum i nära samarbete med tandhygienisten. Stämningen är glad och familjär med fullt fokus på service och bästa omhändertagande av våra patienter.

Adress:
Klammerdammsgatan 6, Halmstad

Arbetsuppgifter

Undersökningar och röntgendiagnostik i samarbete med tandläkare.
Patientbehandling med stor frihet att planera det egna arbetet. Med patienter från barn till svårare parodfall.
Samarbete med teamet och om så behövs arbeta som tandsköterska vid sjukdom och semester. Utbildning och kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt. Tjänsten är på ca 20-30 tim

Kvalifikationer

Tandhygienistutbildning, datorvana, erfarenhet inom yrket

Personliga egenskaper

Vi söker en självständig person med positiv energi och stor förmåga att ta egna initiativ och planera sitt arbete. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av mycket stor betydelse på en liten mottagning där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Det är också viktigt att att vilja lära nytt och att bidra till förbättringar och utveckling av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänstens omfattning och arbetstider diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2020-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Gunnar Bringman
035-10 31 20
073-310 31 32
Malin Manns
035-10 31 20
076-018 64 68

Ansökan

Skickas till: gunnar.bringman@ptj.se