Jobba på Löwetgeriatriken - Vi vill gärna att just DU kommer.

Vi på Löwetgeriatriken står inför en spännande tid och har nyligen utökat vår verksamhet. Vi måste därför bli fler med nya trevliga kollegor.

Vi sjuksköterskor arbetar 37h/v blandad dag, kvälls och helgtjänstgöring. Vi arbetar i team med undersköterskor, läkare och paramedicin och arbetar efter konceptet Patientnärmre vård  där personcentrerad vård sätter individen i fokus. En samordningssjuksköterska håller i utskrivningsplaneringen, kallar till vårdplaneringen och är även den som genomför den.

Att arbeta inom geriatriken innebär en hel del arbete som kan ses som akutmedicin, med medicinteknisk utrustning och annan avancerad vård men även det patientnära arbetet med tid för det lilla extra. 

Vi arbetar inte bara utan har även kul tillsammans. Varje fredag har vi gemensam fredagsfrukost där mycket skratt och sprudlande diskussioner pågår. En självklarhet är att vi stöttar och hjälper varandra i alla situationer.

Några fler bra saker att känna till om Löwetgeriatriken och Praktikertjänst N.Ä.R.A. Vi har fri sjukvård och ett friskvårdsbidrag. Ett extra plus är att här på Löwetgeriatriken har man även fri personalparkering.

I och med utökningen av vår verksamhet står vi inför ett stort utvecklings- och förändringsarbete för att möta framtidens geriatriska vård. Hänger du med på vår resa?

Läs mer om oss och våra enheter

Med vänliga hälsningar

Jessica och Frida mfl.

Sjuksköterskor

Löwetgeriatriken.

Här hittar du länk till våra lediga tjänster.