Välkommen till mingelkväll 14 november på Handengeriatriken

Är du sugen på att byta arbete? Vi söker dig som är sjuksköterska, för både dag och nattjänstgöring. Vi kan erbjuda flexibla arbetstider, utvecklande arbete och goda förmåner.

Vill du arbeta i ett företag med hög ambition för god vård som är utvecklingsorienterad så är vi rätt arbetsplats för dig.  Vi är ett företag som arbetar med patienten i centrum och medarbetardriven utveckling. 

Med våra engagerade medarbetare skapar vi varje dag den bästa möjliga vården för våra patienter och sätter samtidigt stort värde på en god arbetsmiljö för våra medarbetare.  Vi tycker att det är viktigt med kul på jobbet!

Handengeriatrikens två geriatriska vårdavdelningar med inriktning mot medicinsk akutgeriatrik samt stroke/ortopedi. 

På avdelning 1 har vi en geriatrisk akutvårdssal, GAVA, där vi tar emot patienter med direktintag från ambulansen och på avdelning 3 arbetar vi just nu med en Silviacertifiering vilket skapar mervärde för både patienter och medarbetare. 

Välkommen på mingelkväll den 14 november mellan 18.00 - 19.30 i vår samlingssal där berättar vi mer om vår verksamhet. Dörrarna står öppna för samtal, frågor och visning av verksamheten. 

Välkommen med din anmälan till oss!

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss så når du oss direkt. 

Camilla Carlesson, enhetschef avdelning 1, 08 606 4008, camilla.carlesson@ptj.se

Susanne Blesch, enhetschef avdelning 3, 08 606 2249, susanne.blesch@ptj.se

Martina Benitez, enhetschef nattjänstgöring: 070 417 7456 martina.benitez@ptj.se