Vårdvalet ger fler möjligheter att vårdas hemma

Vårdvalet ger dig möjlighet att välja vem som ska utföra den vård som du är i behov av. Vi kan ansluta patienter i både i Södra och Norra Stockholm.

ASIH och de palliativa avdelningarna är en del av Praktikertjänst N.Ä.R.A AB vilket ger oss en unik möjlighet att erbjuda en sammanhållen vårdkedja. Det innebär att vi tar ett helhetsansvar och samarbetar med akutsjukhusens avdelningar, primärvården och hemtjänst för att skapa trygghet i vårdens alla övergångar.

ASIH Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Nord tar emot patienter boende Bromma-Västerort, Ekerö, Järfälla, Lidingö, Sigtuna, Solna, Stockholms innerstad, Sollentuna, Sundbyberg, Upplands Bro, Upplands Väsby,  Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker.

ASIH Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Syd finns i Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn, Södertälje och Tyresö kommuner.

Våra palliativa avdelningar hittar du i Handen på Handens sjukhus, Lidingö i Högsätrahuset och Upplands Väsby invid Löwenströmska sjukhuset. De tar emot patienter från hela Stockholms län.

Hos din läkare finns vårdvalsblanketter, men du kan också hämta en här.

Efter att du fyllt i ASIH Praktikertjänst på vårdvalsblanketten, remitterar din läkare dig till oss och vi övertar ansvaret för att ge dig en trygg, kompetent och respektfull vård - utifrån dina unika behov.